Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Obradović: Krušik ne zna šta će sa mnom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 01. 2020.

Autor: Z. Radovanović Izvor: Danas

Obradović: Krušik ne zna šta će sa mnom

Uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović, kojem je još pre mesec dana ukinut pritvor, još uvek nema nikakvu informaciju o svom radnom statusu u valjevskoj vojnoj fabrici.

– Nikakvu novu informaciju o mom statusu u Krušiku nemam. Pritvor mi je ukinut 18. decembra, i bilo je dovoljno vremena da nadležni u fabrici smisle šta će sa mnom. Doduše, zbog štrajka radnika JP Pošta, odluka suda o ukidanju pritvora stigla mi je 27. decembra, i istoga dana sam je dostavio Krušiku. Prvi radni dan u ovoj godini u Krušiku je bio 13. januar i svakodnevno očekujem poštara ili neku informaciju kakva će da bude odluka o mom radnom statusu. Jedino što s tim u vezi čujem jeste da „rukovodstvo ne zna šta će sa mnom“, rekao je Obradović našem listu.

Obradović je uhapšen 18. septembra prošle godine na svom radnom mestu u Krušiku, jer je javnosti ukazao na sumnjive poslove u trgovini Krušikovim proizvodima, u kojima su, kako je navodio, učestvovale i učestvuju vodeće privatne kompanije bliske državnom vrhu, među kojima i firma GIM, koja se dovodi u vezu sa Brankom Stefanovićem, ocem ministra policije Nebojše Stefanovića.

Komentari (1)

ostavi komentar
ned

19.01.

2020.

Milan Đokić - Soko [neregistrovani] u 14:42

Idi u firmu

Aleksandre Obradoviću, treba da ideš na posao iako nisi dobio nikakvo obaveštenje. Nisi dobio otkaz i zašto ne bi išao da radiš? Ako ne odeš kazaće da su ti dali otkaz jer nisi dolazio na posao od dobijanja rešenja da nisi u kućnom protvoru. Otiđi u nečijoj pratnji i ako te spreče da uđeš imaš svedoka koji će potvrditi da si hteo da se javiš na posao i radiš. Da živim u Valjevu, ako bi želeo išao bih s tobom.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi