Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Telekom ponovo traži da United Group da ponudu za sve kanale
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 01. 2020.

Izvor: N1

Telekom ponovo traži da United Group da ponudu za sve kanale

Grupa operatora pod brendom "Supernova" pozvala je United Group da Telekomu Srbija pošalje ugovor za sve svoje kanale i da se taj ugovor uporedi sa starim ugovorom sa operatorom Radijus Vektor.

United Group je ranije danas saopštila da su kablovskim operatorima pod brendom "Supernova" ponuđeni svi kanali koje su i do sada emitovali, uključujući i N1 i Sportklub, ali za celu Telekomovu mrežu i sve korisnike.

Telekomovi operatori pod brendom "Supernova" reagovali su saopštenjem navode da će se iz ugovora koji im je ponudila United Group, videti da je "višestruko nepovoljniji od starog ugovora sa Radijus Vektorom".

Dodaju i da prepiske vidi da su tražili garanciju za sadržaj na kanalima Sportkluba koju, kako tvrde, nisu dobili.

Telekomovi kablovski operatori poručili su i da nisu prihvatili teritorijalna ograničenja koja su, kako tvrde u saopštenju, u suprotnosti sa zakonom i diskriminišu njihove korisnike.

U saopštenju se navodi i da je tražena ponuda za ceo Telekom Srbija i za sve kanale United Group, ali da takvu ponudu nikada nisu dobili.

U okviru United Group posluje i TV N1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi