Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pretnje novinaru iz Vranja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 10. 2011.

Izvor: Kurir

Pretnje novinaru iz Vranja

Vranje - Dopisnik lista Danas i urednik veb portala Vranjepres iz Vranja Vojkan Ristić rekao je da mu je pretio jedan član gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) zbog teksta koji je danas objavljen na tom portalu.

Foto: Kurir
Na stranici Vranjepres jutros je objavljen tekst Ristića u kome se govori o "nezvaničnim saznanjima da se u sklopu istrage o aferi Kolubara vode predistražne radnje i protiv nekih funkcionera odbora DSS u Vranju", bez navođenja imena.

Ristić je za agenciju Beta rekao da ga je "tokom popodneva na službeni telefon pozvao jedan od visokih funkcionera DSS u Vranju i upozorio ga da on nije nadležan da se bavi slučajem Kolubara". "Taj funkcioner, koga poznajem, optužio me je da u aktuelnoj situaciji hapšenja rukovodilaca rudarskog kombinata Kolubara direktno radim za G17 plus, DS i SPS, zapretio mi da tako neće moći i da ćutim", kazao je Ristić.

On je naveo da će o ovom slučaju obavestiti policiju, oba novinarska udruženja i kancelariju OEBS-a u Srbiji.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi