Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Rada Đurić sa RTS-a prelazi na Novu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 03. 2020.

Autor: Nova S Izvor: N1

Rada Đurić sa RTS-a prelazi na Novu

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije Nova S gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme.

U početku, Radu ćemo imati priliku da gledamo u popodnevnom programu "Među nama" dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.

"Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro", poručuje Rada koju ćemo, zbog poštovanja mera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dve nedelje uključivati preko video linka.

U proteklih godinu dana koliko postojimo, pokazali smo da po broju kvalitetnih autorskih emisija, produkciji, izboru serija i filmova bez problema možemo da pariramo televizijama sa nacionalnom frekvencijom. U prostor kablovskih televizija u Srbiji uneli smo jednu novu vrednost i to je ono što gledaoci prepoznaju i zbog čega smo vrlo brzo stigli na listu najgledanijih kanala, navodi Nova.

"Uvek je zadovoljstvo objaviti kada se našem timu pridružuju novi, kvalitetni ljudi, novinari koji su godinama gradili svoju karijeru i ime i koji sada vide da je Nova pravo mesto za njih. Rada je izuzetan novinar, ima neverovatnu harizmu, ljudi je vole zbog njene spontanosti i energičnosti. Drago nam je što će svojim znanjem i iskustvom doprineti u proizvodnji još kvalitetnijeg programa kojim ćemo u ovim zahtevnim vremenima odgovoriti na potrebe gledalaca i opravdati poverenje koje nam ukazuju", kaže izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić.

Rada Đurić je više od dve decenije bila zaštitno lice emisije “Beogradska hronika” na RTS-u i sa svojom publikom je uspostavila odnos pun poverenja jer se oduvek zalagala za to da se čuje glas naroda ali i da ukaže na probleme sa kojima se suočavaju.

Radi želimo dobrodošlicu na Novu!

Televizija N1 i Nova S deo su kompanije United Media.

Komentari (3)

ostavi komentar
čet

02.04.

2020.

anonymousKlinac sa Čaira [neregistrovani] u 18:23

Mlataranje

Hoće na Novoj da bude stara Rada?

Odgovori
sre

01.04.

2020.

Слободан Ћук [neregistrovani] u 18:21

СББ ХРОНИКА

Коначно на правом месту. Сада ће моћи несметано да исказује своју љубав за опозицију и цинизам према онима који су на власти. Дочекала својих 5 минута. Све млађа и полетнија!

Odgovori
sre

01.04.

2020.

Вукица [neregistrovani] u 09:32

"Више среће идући пут!" (Бинго)

Било је само питање времена када ће Рада, после промене "стајлинга", променити и окружење, да је не подсећа на ону Раду "од недавно", која је многима била симпатичнија. Пожелимо јој да на Новој буде мање оптерећена годинама, оне пролазе независно од свих наших жеља и надања.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi