Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ambasada SAD: Vlada da svima obezbedi pristup medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 06. 2020.

Izvor: Tanjug

Ambasada SAD: Vlada da svima obezbedi pristup medijima

Američka ambasada u Srbiji saopštila je da je na Vladi Srbije da obezbedi da svi politički stavovi imaju fer pristup medijima, a da je na političkim strankama da učestvuju u političkom procesu.

"Na vladi je da obezbedi da svi politički stavovi imaju fer pristup medijima, na političkim strankama je da učestvuju u političkom procesu, a na narodu Srbije je da i on u celini uzme učešće u tom procesu – bez mešanja u pravo drugih da to čine", objavila je u ponedeljak uveče ambasada na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Ambasada dodaje da SAD veruju da je najbolje za Srbiju, kao i za svaku drugu demokratsku zemlju, da svi imaju priliku da učestvuju i izraze svoja gledišta u političkom procesu.

Prethodno je ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio da je poslednjih nedelja imao priliku da razgovara "s političkim liderima svih boja" o predstojećim parlamentarnim izborima i da se nada da će svima koji žele da učestvuju na izborima to biti i omogućeno.

"Nadam se da će se građani Srbije potruditi da se njihov glas čuje na biralištima ovog meseca i da će svima koji žele da učestvuju to biti i omogućeno", poručio je Godfri na svom Tviteru nalogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi