Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Raspisan konkurs za novinarsku nagradu „Srđan Aleksić“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

25. 10. 2022.

Autor: A. M. Izvor: UNS

Raspisan konkurs za novinarsku nagradu „Srđan Aleksić“

Konkurs za Regionalnu novinarsku nagradu „Srđan Aleksić“ za medije, novinarsku hrabrost, izuzetnost i doprinos u zajednici raspisalo je Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV). Prijave na Konkurs se mogu podneti do 1. novembra.

Na Konkurs mogu da se prijave novinari i mediji iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, a nagrade će biti dodeljena 10. decembra u Banjaluci, povodom Međunarodnog dana ljudskih prava.

Novinari i mediji ne mogu da se prijave direktno na Konkurs, već mogu da budu imenovani od strane udruženja, neformalnih grupa, mreža organizacija civilnog društva, urednika i medija, novinara, sindikata, naučno-obrazovnih institucija i univerzitetskih nastavnika iz zemalja koje su raspisale Konkurs.

Nagradu dodeljuju NDNV i nevladine organizacije iz regiona – Helsinški parlament građana iz Banjaluke, „Lupiga – Svet kroz obične oči“ iz Zagreba i Institut za medije u Podgorici.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi