Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za nagradu UNS-a "Aleksandar Tijanić"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

28. 10. 2016.

Konkurs za nagradu UNS-a "Aleksandar Tijanić"

Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisalo je konkurs za novinarsku nagradu “Aleksandar Tijanić”. Nagrada za borbenost u novinarskom izražavanju “Aleksandar Tijanić” dodeljuje se za tekstove, priloge objavljene u štampanim, elektronskim ili onlajn medijima, ali i za novinarski potez koji bi zavredeo ovu nagradu. Za nagradu mogu da konkurišu novinari koji rade u medijima u Srbiji, a radovi moraju biti objavljeni u periodu od 28. novembra 2015. godine do 28. oktobra 2016. godine.

 

Kandidata za nagradu mogu predložiti novinari i građani Republike Srbije, kao i organizacije registrovane u Republici Srbiji.

Predloge sa fotokopijama tekstova ili CD/DVD sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim na vebu, treba dostaviti na adresu Udruženja novinara Srbije, Resavska 28/I, 11000 Beograd sa naznakom "Za novinarsku nagradu Aleksandar Tijanić".

Predlozi za nagradu se mogu predati lično, do 28. novembra u 12 sati u UNS-u, ili poslati poštom najkasnije 28. novembra.

Ime dobitnika biće objavljeno 13. decembra, na dan kada je Aleksandar Tijanić rođen.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 2.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i biće uručena 21. decembra 2016. godine, na dodeli godišnjih nagrada UNS-a.

Komentari (2)

ostavi komentar
uto

08.11.

2016.

Rade [neregistrovani] u 14:05

Slediti primer

Bice opet neko koga predlozi Lj.Smajilovic, zar ne? Dok je bila u Politici nagradu je primila novinarka Politike. Da nece sada neko iz Nedeljnika? Nisam zajedljiv osim sto sm radoznao......novinarski

Odgovori
čet

03.11.

2016.

Ернан Кортес [neregistrovani] u 00:15

Кортес

Шта то на српском језику значи "завредео"? Молим оне који додељују ову награду да то објасне, јер ради се о Србији и српском језику.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi