Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs SKGO za najbolje medijske priloge „Drugačije od drugih“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

06. 07. 2018.

Konkurs SKGO za najbolje medijske priloge „Drugačije od drugih“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ raspisala je konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi „Drugačije od drugih“.

Konkurs je otvoren do 15. oktobra 2018. godine.

Teme konkursa su evropske integracije, zaštita životne sredine, unapređenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou.

U okviru konkursa „Drugačije od drugih“ biće dodeljeno pet nagrada, a autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima.

Medijske priloge će ocenjivati Nada Gogić (RTS), Suzana Trninić (TV Prva), Veselin Simonović (Blic), Zoran Sekulić (Fonet) i Vladan Samardžić (Večernje novosti).

Novinarske radove treba poslati Službi za informisanje Stalne konferencije gradova i opština ili na mejl milos.obradovic@skgo.org ili zeljko.krnetic@skgo.org.

Tekst konkursa pogledajte u prilogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi