Naslovna  |  Konkursi  |  Stipendije  |  Novinarske stipendije za izveštavanje o bolestima pluća
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Stipendije

11. 07. 2012.

Novinarske stipendije za izveštavanje o bolestima pluća

Nacionalna fondacija za štampu iz Vašingtona dodeliće šestodnevne stipendije za novinare koji prate sektor zdravstva.

Izabrani stipendisti će ovog novembra u Kuala Lumpuru , Malezija prisustvovati 43. svetskoj Konferenciji o pitanjima zdravlja pluća i tuberkuloze.

Trodnevni J2J program namenjen je za novinare koji žele da prošire svoje znanje i umeće izveštavanja o zdravlju pluća i srodnim pitanjima, uključujući i tuberkulozu, HIV / TB, astmu, COPD i druge ne-zarazne bolesti; dečiju upalu pluća i kontrolu duvana. Učesnici će učiti o ovim bolestima, meri i uticaju koji ovi problemi imaju na društvo, kao i novim istraživanjima, rešenjima i inovacijama koje su u planu. Tokom programa biće obezbeđene prezentacije, diskusije sa ekspertima, kao i praktična obuka.

 
Za stipendije se mogu prijaviti novinari koji rade u bilo kojem medijumu,  i bave se pitanjima opšteg zdravlja ili zdravlja pluća najmalje tri godine. Znanje govornog i pisanog engleskog jezika je neophodno

Rok za slanje prijava je 23. jul 2012. godine

Stipendije pokrivaju konferencijsku registraciju, troškove puta (povratne avi /železničke karte), hotelski smeštaj i dnevnice.

Više informacija i registracioni formular

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi