Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Asošijejted Pres traži stažiste
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

23. 11. 2018.

Izvor: Mediacentar Sarajevo

Asošijejted Pres traži stažiste

Asošijejted Pres poziva studente i studentice novinarstva i mlade novinare i novinarke da se prijave za 12-sedmični program stažiranja na nekoj od trinaest lokacija širom svijeta.

Stažiranje je moguće u uredima AP-ja u pet američkih gradova (Atlanta, Majami, Los Anđeles, San Francisko i Vašington), te u osam internacionalnih lokacija (Bangkok, Berlin, Jerusalem, London, Nju Delhi, Rim, Rio de Ženeiro i Tokio) i biće organizovano tokom ljeta 2019. godine.

Program će biti plaćen i individualno prilagođen svakom od stažista, koji će raditi na produkciji priča, fotografija, videa i interaktivnih formata. Za učešće u programu potrebno je poznavanje engleskog jezika i jezika zemlje domaćina.

Rok za prijavu: 9.12.2018.

Za više informacija i prijavu posetite veb sajt organizatora.

Komentari (2)

ostavi komentar
pon

26.11.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 20:50

Re:

Što ste onda ostali 20 godina u AP ako je toliko loš? Aj da su jedna-dve, ali Vi ostadoste u firmi skoro pa koliko mi (studenti) imamo trenutno godina.

Odgovori
sub

24.11.

2018.

Srđan Ilić Gremlin [neregistrovani] u 08:15

Nikada u AP !!!

Posle 20-godišnjeg rada u The Associated Press (AP) nikom ne bih preporučio da ima bilo kakva posla sa ovom agencijom. Nepoštovanje autorskih prava i nezahvalnost prema ljudima koji su rizikovali svoje živote na ratištima i doneli gomilu prestižnih svetskih nagrada i promocija kompaniji su najbitnije odlike ove agencije. Ovo je agencija koja otpušta dobitnike Pulitzer-a (Mort Rosenblum) i dvostrukog World Press Photo-a (moja malenkost) - i zato što dalje od AP-a.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi