Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Dragan Đilas da omogući izveštavanje svim novinarima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

04. 03. 2018.

UNS: Dragan Đilas da omogući izveštavanje svim novinarima

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od nosioca liste „Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ Dragana Đilasa da svim novinarima omogući izveštavanje pod istim uslovima. Ekipama TV Pink, TV Hepi, Studio B, „Alo“, „Srpski telegraf“ i „Informer“ večeras nije dozvoljeno da prisustvuju konferenciji za štampu u štabu Dragana Đilasa. Kako se navodi na sajtu TV Pink, „novinari su izbačeni iz lokala u kojem se održava konferencija za novinare, uprkos tome što su akreditacije uredno poslate“.

UNS podseća da je Zakonom o javnom informisanju zabranjena neposredna i posredna diskriminacija urednika medija, novinara i drugih lica u oblasti javnog informisanja.

Komentari (4)

ostavi komentar
uto

06.03.

2018.

Zale [neregistrovani] u 18:10

Re:

Glup komentar.

Odgovori
uto

06.03.

2018.

anonymousPile Kraljevo [neregistrovani] u 10:21

Novinari?

Pa to i nisu mediji i novinari.

Odgovori
pon

05.03.

2018.

Слободан Ћук [neregistrovani] u 20:40

Re: ЗАЛУТАО?!

Ви сте очигледно залутали! Ово је билтен УНС, а не друштвена мрежа на којој се куца палчевима и без правописних правила. А можда и нисте, можда је ваш бес толики после јучерашњих избора па га искаљујете на новинарима, наравно "неподобним".
Мора да сте за старо опробано правило: једне новине, једна ТВ, једна партија..... (моја).

Odgovori
ned

04.03.

2018.

Zale [neregistrovani] u 23:11

Zar?

Zašto uns ne "podseti" da li je medijima, urednicima, novinarima zabranjeno da diskriminišu građane neistomišljenike uključujući i političare, nazivajući ih izdajnicima, stranim plaćenicima,kriminalcima, lopovima, ološem...,preteći im, vređajući ih, objavljujući im lične podatke, obeležavajući ih kao mete, pozivajući na linč!? A sve zato što su se usudili da kaćžu i da napišu šta misle, a misle da je politika aleksandra vučića katastrofalna, pogubna za državu i narod, zasnovana na lažima, pretnjama, zastrašivanju, bez ikakvih rezultata, a koju politiku podržavaju ti tzv. mediji kao što su pink, hepi,, studio B, srpski telegraf, alo i informer.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi