Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Danas se navršava 19 godina od ubistva Slavka Ćuruvije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

11. 04. 2018.

UNS: Danas se navršava 19 godina od ubistva Slavka Ćuruvije

Udruženje novinara Srbije (UNS) podseća da se danas, 11. aprila, navršava 19 godina od ubistva urednika i vlasnika lista „Dnevni telegraf“ Slavka Ćuruvije. UNS poziva kolege i prijatelje Slavka Ćuruvije da u 12 sati dođu u Svetogorsku 35, gde je Slavko ubijen, da zajedno sa članovima porodice, prijateljima i kolegama kod spomen-obeležja položimo vence i zapalimo sveće.

UNS ističe da je do ključnog napretka u istrazi ubistva Slavka Ćuruvije došlo zahvaljujući dugogodišnjoj upornosti novinara i porodice Slavka Ćuruvije, a pre svega formiranjem Komisije za istraživanje ubistva novinara.

UNS očekuje da će se na suđenju osumnjičenima za ubistvo Ćuruvije dokazati ko su izvršioci i nalogodavci ubistva i da će oni biti kažnjeni.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi