Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  Skup podrške Svetlani Vasović-Mekina
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

Skup podrške Svetlani Vasović-Mekina

U Velikoj sali Udruženja novinara Srbije (UNS) 5. maja, u 13:00 časova održan je skup podrške Svetlani Vasović-Mekina, otpuštenoj dopisnici "Politike" iz Ljubljane.

Na skupu su govorili Zaharije Trnavčević, Slavoljub Đukić, Dragoljub Žarković, Aleksandar Mandić, Emir Kusturica, Olivera Kovačević, Boško Mijatović, Jovo Ćuruvija i Slobodan Stojićević.

Svetlana Vasović-Mekina jedna je od najuglednijih nezavisnih novinarki na prostorima bivše Jugoslavije. Bila je dopisnik "Politike" od 2006.godine, a pre toga ljubljanski dopisnik Vremena i B92, urednik u Studentu i mariborskoj Katedri.

Objavljivala je u NON-u, Mladosti, NIN-u, zagrebačkom Danasu i Globusu, ljubljanskom Dnevniku, Delu i Mladini.

Mekina je dobitnica prestižnih novinarskih nagrada, među njima i Politikine nagrade za najboljeg novinara 2007. godine i Specijalne povelje Udruženja novinara Srbije za profesionalni podvig i razvoj novinarstva bez granica 2008.godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi