Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Књиге чланова  |  Марко Лопушина – „Тајна друштва у Србији“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Књиге чланова

02. 11. 2015.

Марко Лопушина – „Тајна друштва у Србији“

Репортер „Вечерњих новости“ и члан УНС-а Марко Лопушина објавио је своју педесету књигу – „Тајна друштва у Србији“.

 

„Књига садржи приказе организација у Србији које се тајно баве својим активностима. Неке од њих су позитивне, као што су масони, ротаријанци... Они се баве хуманитарним радом и циљ им је да помогну, док су друге оне које уносе раздор у друштво. Ја сам их назвао витезовима светлости и мрака и у овој књизи их супротстављам“, рекао је Лопушина УНС-у.

Издавач: Прометеј

Писмо: Ћирилица

Коментари (1)

Остави коментар
пон

02.11.

2015.

Комнен Коља Сератлић [нерегистровани] у 18:36

Није него, брате Лопушна!!!!!!!!!!

"Неке од њих су позитивне, као што су масони, ротаријанци..." Е, добри Лопушина, не пишеш Ти то случајно. не знаш Ти шта су масони. Прочитајте брате Лопушана "Morals and Dogmas of freemasons by Albert Pike", па ће Ти све бити јасно. Види шта мисли СПЦ о масонерији. И Ротаријанци имају своје велике тајне, односно врх има тајне које су тајне за хиљде чланова и ротари клубова. Тајне су уствари завјере. Буквално постоје товари књига и о једнима и о другима, посебно о онима које називаш негативним. Због професије којом сам се бавио (дипломатија 38 година, постао сам члан Савеза новинара оне Југе 1967.), проучавао сам тајна дроштва. Свима је једна каратктеристка иста: владање, стварње несрећа на којима се они богате. О несрћи за све нас, за човјечанство које планирају о спроводе (само четири да споменем) Билдерберг група, Клуб 300, Римски клуб, Трилатерала и стотине њихових агенција и мала дјеца знају. Проучи мало, брате Лопушина, ко је пројектовао, финасирао и покренуо ову најновију несрећу - најезду азиланата, исламиста у Европу, најезду која ће уништити хришћанство, православље прије свега. Ако имаш пет реченица у књизи нових, ако си нешто ново открио, јавно ћу Ти се извинити. Иако читам 45 година на четири свјетска језика (о неким малим језицима нећу ни да гиоворим), не бих се усудио да нешто пишем о тајним друштвима, јер је све написано. Но, данашња српска евроомладина не чита, код њих ћеш (ако неко од њих прочита Твоју књигу) бити новатор. Сваки дан слушам на ТВ каналима (читам и приватне масмедије, јер су у Србији сви масмедији приватни иако нису приватизовани, главни уредници раде што им је ем мило и ем драго) разне откриваче рупе на саксији и топле воде. Понекад се упитам да ли је могуће да је Србија толико посрнула и да та господа прича бајате и ноторне ствари. Што је најтрагичније, они мисле да су то (нешто) само они открили. Сматрају себе великм аналитичарима, чак научним радницима. Поглеајте, брате Лоипушина, каква нам је тзв. стваралачка интелигенција, посебно она стационирана у несрећном граду Београду. Погледајте шта пишу и говоре „велики“ академици, затим „познати“ и први драматург унесрећене Србије, о историчарима салонским да се и не говори, такође, о прелетачима из партије у партију, само им дај паре, све ће урадити и покров ће с мајке скинути. Дакако, има и свијетлих примера, али су у мањини у запећку, они таворе, гладују са породицом.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси