Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Владимир Вулетић добио пресуду против таблоида „Српског телеграфа“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 05. 2021.

Аутор: В.Ж. Извор: Данас

Суд утврдио да није "геј педофил"

Владимир Вулетић добио пресуду против таблоида „Српског телеграфа“

Виши суд у Београду донео је пресуду да таблоид „Српски телеграф“ мора да бившем потпредседнику ФК Партизан и професору Правног факултета у Београду Владимиру Вулетићу исплати одштету у износу од 150.000 динара због неистинитих текстова које је објавио о њему.

Вулетић је такозвани прорежимски таблоид тужио због текстова „Српски телеграф открива шокантне поруке: Геј афера у врху Партизана“ и „Легенде Партизана о афери у Хумској: Отерајте геј педофила“.

У образложењу пресуде наводи се да су „скриншотови са Инстаграм налога Вулетића били фалсификовани и нису представљали његову комуникацију са НН лицем“. „Српски телеграф“ је у тим текстовима тврдио да је у Партизану „човек који се прво нашмрче кокаином који набавља од навијача црно-белих, а потом чак и малолетним мушким студентима завршава испите тако што заузврат од њих тражи сексуалне услуге“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси