Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Trening za novinare o seksualnom nasilju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 05. 2010.

Trening za novinare o seksualnom nasilju

Incest Trauma centar u saradnji sa Medija centrom organizuje specijalistički trening za novinare u cilju unapređenja njihovih znanja neophodnih za etičko izveštavanje o seksualnom nasilju.

U radu će biti korišćena ekspertiza ženske nevladine organizacije Incest Trauma Centra sa 16-ogodišnjim iskustvom u radu sa decom i odraslima koji su preživeli seksualno nasilje.

Trenerski tim u sastavu Dušica Popadić, Vesna Brzev-Ćurčić i dr Ljiljana Bogavac tokom metodološki raznovrsne obuke omogućiće novinarima da nauče kako da o detetu i odrasloj osobi koja je preživela seksualno nasilje izveštavaju u njihovom najboljem interesu.

Trening će biti u četvrtak i petak, 27. i 28. maja 2010., od 11 do 17 časova u beogradskom Medija centru, Terazije 3, 2.sprat.

Zainteresovani mogu da se prijave u Medija centru, kao i elektronskim putem na adrese itcentar@eunet.rs i mladenov@mc.rs

Za sve dodatne informacije dostupni su brojevi telefona 063 752 12 54 i 063 31 44 90

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi