Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Besplatni kursevi Acces-a i Power Point-a za nezaposlene novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

02. 12. 2011.

Besplatni kursevi Acces-a i Power Point-a za nezaposlene novinare

Pozivamo nezaposlene novinare da se prijave na besplatne kurseve Access-a i PowerPoint-a koji će biti organizovani u decembru.

Nezaposleni novinari koji žele da se prijave treba da poznaju osnove rada na računaru i žele da unaprede svoje znanje u ova dva programa.

Kursevi će početi u narednih deset dana, svaki traje 20 školskih časova, a nastava će se odvijati svakog radnog dana po 2 školska časa.

Molimo nezaposlene novinare koji su zainteresovani za ove kurseve da pošalju svoju biografiju na olivera.stosic@uns.rs najkasnije do utorka 6. decembra.

U naslovu mejla treba navesti KURS ZA NEZAPOSLENE ACCESS ili KURS ZA NEZAPOSLENE PP u zavisnosti od programa za koji ste se opredelili.

Odabrane kandidate o datumu početka kursa i satnici održavanja časova obavestiće koordinator programa Međunarodne mreže pomoći koja u saradnji sa UNS-om obezbeđuje ovaj besplatni kurs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi