Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novi direktor "preuzeo" TV "Jedinstvo"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 03. 2013.

Izvor: RTS

Novi direktor "preuzeo" TV "Jedinstvo"

Grupa naoružanih ljudi predvođena Mirsadom Fijuljaninom ušla u TV "Jedinstvo" u Novom Pazaru, tvrdi direktor te televizije Šerif Marukić. U policiji kažu da incidenata nije bilo u prostorijama televizije. Portal "Sandžak pres" piše da je Fijuljanin izabran za novog diktora te televizije.

 

Direktor novopazarske Televizije Jedinstvo Šerif Marukić rekao je RTS-u da je večeras posle 18 sati grupa naoružanih osoba ušla u prostorije te televizije. Marukić kaže da je grupa predvođena Mirsadom Fijuljaninom koji se predstavio kao novi direktor i da je slučaj prijavio policiji.

Vesti na toj televiziji nisu emitovane večeras, a radnici su poslati kućama.

Portparolka policijske uprave u Novom Pazaru Bedrija Čeković potvrdila je da je slučaj prijavljen policiji, ali da je policijska patrola nakon obilaska lica mesta utvrdila da nema narušavanja javnog reda i mira.

Radnici obezbeđenja u prostorijama televizije nisu dozvolili snimanje ekipi RTS-a.

Internet portal Sandžak pres, koji je blizak Islamskoj zajednici u Srbiji, piše da je za direktora TV Jedinstvo imenovan Mirsad Fijuljanin i da je na tu funkciju stupio u popodnevnim satima.

Sandžak pres navodi da je istovremeno dužnosti razrešen Šerif Marukić, a njegova smena je obrazložena time što "zaposleni u toj televiziji više meseci nisu primili platu" i što je "neodgovornim ponašanjem doprineo da televizija izgubi frekvenciju".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi