Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Studio B proslavio 43. rođendan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 04. 2013.

Izvor: Pregled

Studio B proslavio 43. rođendan

Studio B obeležio je juče 43 godine rada otvaranjem izložbe plakata maturanata Škole za dizajn u holu palate „Beograd” u prisustvu velikog broja kolega, vernih gledalaca i prijatelja ove medijske kuće.

„Studio B svih ovih godina funkcioniše kao pravi gradski javni servis i trudi se da bude na usluzi Beograđanima i svima koji se nađu u Beogradu.

Kako se naša televizija putem kablovske mreže vidi u čitavoj Srbiji, zanimljivo je da dnevno dobijamo na desetine pisama zašto ne izveštavamo o životu u Užicu ili u drugim gradovima“, izjavio je Aleksandar Timofejev, direktor Studija B.

Plakati mladih umetnika, inspirisani Beogradom i Studiom B, biće izloženi u holu palate „Beograd” do 10. aprila. Nagradu za najbolji plakat podelelili su Jelena Kresović, Stefan Maksimović i Maša Avramović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi