Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vujošević ne oprašta uredniku "Telegrafa" koji ga je napao
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 04. 2013.

Izvor: Blic

Vujošević ne oprašta uredniku "Telegrafa" koji ga je napao

Trener Partizana razume izvinjenje, ali ne i gest.

Urednik sajta Telegraf Aleksandar Jovanović izvinio se navijačima KK Partizan i treneru Dušku Vujoševiću što je tokom utakmice loptom gađao i pogodio Vujoševića u rame. U pisanom izvinjenju se navodi:

 

Došlo je do incidenta u kome su učestvovali košarkaši Zvezde i Partizana. Na terenu se našlo i dosta navijača, a u jednom trenutku napravio sam nepromišljen potez, loptu koja se našla u mojoj blizini bacio sam u pravcu igrača i tom prilikom pogodio trenera Partizana Dušana Vujoševića u rame. Nemam opravdanja za ovaj gest i želim da se ovom prilikom izvinim Dušanu Vujoševiću, Partizanu i navijačima oba kluba. Napominjem da na utakmici nisam bio ni kao novinar, ni kao urednik. Bio sam navijač, ali se nisam poneo kao navijač i priznajem svoju krivicu. Spreman sam da ovo izvinjenje ponovim i lično svima onima koji zaslužuju moje izvinjenje i svima onima koji su se zbog ovoga našli povređeni - napisao je Jovanović.

Duško Vujošević je rekao da Jovanoviću neće oprostiti takav gest.

Prihvatam izvinjenje iako njegov gest na utakmici ne razumem, niti mogu da oprostim. Kulturno je što je smogao snage da se izvini i pokaže da nije prost čovek, ali utoliko pre mi nije jasno njegovo ponašanje na meču - rekao je Vujošević. Jovanoviću neće biti omogućeno da prati utakmice Zvezde sa novinarskom akreditacijom.

Crvena zvezda do daljeg neće dozvoliti dolazak na utakmice Aleksandru Jovanoviću s novinarskom legitimacijom. Ovo se odnosi na njega lično, a ne na njegovu redakciju - rekao je portparol Jovo Karanović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi