Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Iz mog ugla
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 04. 2013.

Autor: Ivan Mrđen Izvor: Blic

Iz mog ugla

Polaznicima 31. generacije Novinarske škole Udruženja novinara Srbije održao sam u subotu predavanje o vestima, manje o tome kako se one pišu a mnogo više o tome kako ih je sve teže prepoznati u lavini informacija kojima smo svakodnevno izloženi.

Ne mogavši, naravno, da predvidim stravičan događaj poput jučerašnjeg u Velikoj Ivanči, rekao sam, pozivajući se na prethodna iskustva, da današnji urednici kad dolaze na posao ne mogu ni da sanjaju šta je neka budala negde već uradila ili će tek učiniti.

Da malo raskravim atmosferu, pitao sam buduće kolege na koga oni pomisle kad čuju “neka budala”, ali nisam mogao ni sanjam da će od desetak pomenutih imena baš sva biti vezana za učesnike aktuelnih rijaliti šoueva na TF Pink i TV VB92.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi