Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Pink ugasio „Preljubnike“, „Trenutak istine" menja termin
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 04. 2013.

Autor: Lj. S. Izvor: Naše novine

TV Pink ugasio „Preljubnike“, „Trenutak istine" menja termin

Televizija Pink od juče je prestala da emituje emisiju „Preljubnici“, a „Trenutak istine“ će emitovati pola sata pre ponoći, zaključeno je na sastanku članova Saveta Republičke radiodifuzne agencije i predstavnika te medijske kuće!

U saopštenju Saveta RRA navodi se da je u prethodnom periodu sačinjeno više izveštaja Službe za nadzor i analizu programa u kojima je isticano da ovakvi sadržaji ozbiljno ugrožavaju dostojanstvo ličnosti i narušavaju razvoj maloletnika.

Od predstavnika Pinka zatraženo je da obustave emitovanje „Preljubnika“, a da se „Trenutak istine“ emituje posle 23.30, što je emiter u celini prihvatio.

Inače, nesuđena voditelja „Preljubnika“ trebalo je da bude Rada Radenović, dok voditeljka „Trenutka“ Nina Radulović Lečić za Naše tvrdi da je termin emitovanja njene emisije promenjen samo zbog „Farme“!

- Zbog programske šeme, koja je promenjena otkad je počela „Farma“, došlo je i do promene termina „Trenutka istine“. Nakon završetka rijalitija naš termin će biti vraćen - rekla je Nina.

Savet je zatražio povećanu uredničku odgovornost emitera i u slučaju „Farme“, budući da je povodom incidenta sa Erom Ojdanićem uputio snimak sporne emisije Javnom tužilaštvu. Stručne službe Agencije vrše pojačan nadzor i nad rijalitijem „Veliki brat“ na B92.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi