Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pucano na radio u Zubinom potoku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 04. 2013.

Izvor: Tanjug, RTV

Pucano na radio u Zubinom potoku

Nepoznate osobe rano jutros su pucale na kuću u kojoj se nalazi "Radio Kolašin" u Zubinom Potoku na severu Kosova, pričinjena je materijalna šteta, a povređenih nije bilo.

Vlasnik "Radio Kolašina" Živko Biševac izjavio je Tanjugu da je kuća u kojoj stanuje i u kojoj se nalazi i radio stanica pogođena sa deset hitaca iz automatskog oružja.

U trenutku napada pored njega u kući su bili njegova supruga i sin koji su na sreću ostali nepovređeni, a slučaj je prijavljen kosovskoj policiji koja je obavila uviđaj.

"Začuli smo rafal u 2:40h, ustali smo i pored kuće našli više čaura koje su ispaljene. Mislili smo da je napadač pucao u nepoznatom pravcu tako da smo tek jutros videli da je sa nekih desetak hitaca pogođena kuća," rekao je Biševac.

On je dodao da je u poslednjih nekoliko godina ovo treći oružani napad na prostorije Radio Kolašina, a da je kuća i ranije bila na meti napadača kada je isplajeno takođe više hitaca iz automatskog oružja. Jednom prilikom je u dvorište bačena i ručna bomba.

Biševac nije mogao da kaže šta bi mogao da bude motiv za još jedan u nizu napada na radio stanicu čiji je vlasnik.

Biševac je rekao da je policija odmah nakon pucnjave došla na lice mesta i da se u tom trenutku na nekih sto metara od njih začuo novi rafal pa su svi zalegli, a policija je kasnije pronašla i čaure na mestu odakle je pucano.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi