Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Punolestvo SOS kanala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 05. 2013.

Izvor: Fonet

Punolestvo SOS kanala

Sportska televizija SOS kanal saopštila je danas da će 22. maja proslaviti 18.rođendan, kao prva sportska televizija na prostorima bivše Jugoslavije.

"Svojim orginalnim i autentičnim konceptom SOS kanal je postao najuticajniji sportski medij na ovim prostorima. Iako se bavi isključivo domaćim sportom, bez direktnih prenosa skupocenih dogadjaja iz inostranstva, prema zvaničnim podacima AGB Nielsena, SOS kanal je najgledanija sportska televizija", kaže se u saopštenju ove televizije.

Ova televizija je u prethodnih 18 godina objavila više stotina hiljada vesti, reportaž i intervjua i izveštavala je sa svetskih i evropskih prvenstava, Olimpijskih igara, svih domaćih takmičenja, ali i nadmetanja osnovaca, rekreativaca, vojnika, studenata, pionira i osoba sa invaliditetom.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi