Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Džoni Štulić, četiri godine posle
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 05. 2013.

Izvor: NIN

Džoni Štulić, četiri godine posle

Dnevni list Kurir preneo je u svom štampanom izdanju (subota, 18. maj, 2013) deo intervjua Pece Popovića sa muzičarem Džonijem Štulićem koji je radio za NIN. U tekstu Kurira se navodi da će „intervju biti objavljen u novom broju nedeljnika NIN“. To bi bilo u redu da taj intervju nije objavljen 15. oktobra, 2009. godine u NIN-u.

Kurir je intervju preneo i na svom sajtu što je rezultiralo time da i ostali informativni sajtovi prenesu ekskluzivni deo intervjua sa Štulićem iz 2009. godine. Iako smo pozvali kolege iz Kurira i zamolili ih da zbog najave nečega čega u ovom broju NIN-a neće biti, objave ispravku u svom narednom broju, do toga nije došlo.

Redakcija NIN-a se ovim putem izvinjava autoru intervjua Peci Popoviću, muzičaru Džoniju Štuliću, kao i svojim čitaocima zbog tuđe greške.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi