Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Đilas: Vrhunac laži o DS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 06. 2013.

Autor: P. D. Izvor: Danas

Đilas: Vrhunac laži o DS

Predsednik DS Dragan Đilas demantovao je tvrdnje pojedinih medija da je iz banke podigao četiri miliona evra. On je na jučerašnjoj konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovalo rukovodstvo DS, istakao da je objavljivanjem te informacije nastavljena medijska hajka na tu stranku i da je to vrhunac u toj hajci.

Đilas je novinarima dao na uvid izvod iz banke, istakavši da se na računu nalazi 20 puta manja vrednost, da je „u petak sa svog privatnog računa podigao 200 hiljada evra kako bi račun DS bio odblokiran zbog duga prema Razvojnoj banci Vojvodine“. Đilas je kao dokaz novinarima dostavio potvrdu o stanju na svojim bankovnim računima, na kojoj se vidi da nije bilo podizanja pomenutih novčanih sredstava.

Prema njegovim rečima, objavljivanjem takve informacije na dan izbora u Zemunu, predstavlja „oblik najprljavije kampanje“ nezabeležen u zemlji još od vremena Slobodana Miloševića, „još od kako je Mila Štula objavila da Vuk Drašković ima vilu na Ženevskom jezeru“. Đilas je pozvao novinarska udruženja, Misiju OEBS i sve koji mogu da utiču da se prekine sa lažima i političkim progonom.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi