Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nikolić neće sazvati vanrednu sednicu Saveta za bezbednost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 06. 2013.

Izvor: Tanjug

Nikolić neće sazvati vanrednu sednicu Saveta za bezbednost

BEOGRAD - Ministar finansija Mlađan Dinkić pozvao je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da hitno sazove sednicu Nacionalnog saveta za bezbednost jer su se, kako kaže, pojedinci iz policije otrgli kontroli i zajedno sa tabloidnim novinama presuđuju i pozivaju na linč.


"Važno je da političari koji vode ovu zemlju pokažu da država funkcioniše i da se pravo na pravdu ostvaruje u institucijama, a ne na ulici i putem tabloida", navedo je Dinkić.

U demantiju pisanja Informera da se sumnja da je upleten u "pljačku veka", proneveru milijardi dolara iznetih na Kipar, ministar je naveo da je "javna tajna da postoje pojedinci u policiji koji polasiraju različite tekstove".

Dinkić je takođe pozvao direktora policije Milorada Veljovića i tužioca Miljka Radisavljevića da pokrenu sve neophodne radnje i istraže pod hitno sve navode iznete u Infomeru.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi