Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tijanić: Tadiću, ja sam novinar, a šta si ti?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 08. 2013.

Autor: K. B. Izvor: Kurir

Tijanić: Tadiću, ja sam novinar, a šta si ti?!

Aleksandar Tijanić, generalni direktor RTS, poručio je Borisu Tadiću da je neozbiljan i pitao ga šta mu je njegova proročica savetovala - da se vrati i dovrši Srbiju ili samo da dokrajči DS?

U otvorenom pismu, prvi čovek RTS je poručio počasnom predsedniku demokrata da ga ne vuče za pero.

- Vremena su, kažeš, „ istorijska, ozbiljna i teška“. Ti nisi. Ne gledajući u zvezde, rekao sam ti tačan rezultat prošlih izbora godinu dana pre nego što si ih izgubio. Sad opet gledaš u nebo i vidiš da ću ja završiti radeći za Kurir i Informer. Dakle, biću novinar. A šta ćeš biti ti? Šta kaže tvoja proročica?

Kakav ti je „aspekt“? Počasni? Hm. Ili možda nameravaš da se vratiš i dovršiš Srbiju ili samo dokrajčiš Demokratsku stranku? Radi šta hoćeš. Baš kao u poslednjoj četvrtini svog mandata - napisao je prvi čovek RTS.

- No, skromno je moje novinarsko umeće da u sedam dana istovremeno polemišem sa aktuelnim i počasnim predsednicima nekad velike i važne stranke. Pa ipak, ne vuci me previše za pero. Možda ćeš se prijatno iznenaditi - naveo je Tijanić i potpisao se s „prorok“.

Boris Tadić juče nije želeo da komentariše Tijanićeve navode. Ili mu, prosto, samo treba malo više vremena da smisli šta da kaže.

Istorijat

Kako su se čašćavali Boris i Aleksandar

Tijanić o Tadiću

Prošle izbore izgubio kandidat koji nije uspeo, zbog izbornih rokova, da obiđe sve ženske birače lično. I uruči im to što im je uručivao. Pametan, lep, proevropski, moderan tip. A glavni čovek u njegovom izbornom štabu je bila jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja sebe predstavlja kao astrologa i, praktično, donosi sve važne odluke uz konsultaciju sa zvezdama.

Tadić o Tijaniću

Položaj planeta na zvezdanom nebu ukazuje na to da dotičnog čeka sjajna budućnost kao spoljnog saradnika tabloida kao što su Kurir ili Informer. Ali ovo je moguće samo u slučaju da mu budu dobri aspekti. Međutim, ukoliko se desi da aspekti ne budu po njega povoljni, dotičnog na zvezdanom nebu čeka žalosna sudbina zvezde padalice.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi