Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Osam medija na aukciji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 02. 2010.

Izvor: Blic - Srbija

Osam medija na aukciji


Valjevo - Osam lokalnih elektronskih medija iz Valjeva, Mladenovca, Požege, Barajeva, Leskovca i Despotovca naći će se na aukcijskoj prodaji 19. februara.

Za Radio Valjevo, koji ima 27 zaposlenih, to će biti treća aukcija. Početna cena je 5,8 miliona dinara, a minimum investicija 403.000 dinara. Od imovine jedna od najstarijih radio stanica u Srbiji ima zgradu predajnika sa zemljištem u naselju Beloševac, stan od 30 kvadrata u Valjevu, tri automobila marke „zastava“ i reportažna kola „sitroen“, kao i tri studija opremljena „Študerovim“ uređajima.

TV Valjevo se na drugoj aukciji prodaje po početnoj ceni od 147.000 dinara, ali i uz minimum investicija od 1,3 miliona dinara. Ova televizija ima 16 zaposlenih, a poseduje reportersku i emisionu studijsku opremu.

P. V.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi