Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Popravni za TV Smederevo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 02. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Popravni za TV Smederevo


U Agenciji za privatizaciju juče nije ozvaničen novi vlasnik Televizije Smederevo jer kupac, konzorcijum koji vodi Mane Zatezalo, nije potpisao ugovor.

Konzorcijum, koji je kao drugoplasirani izlicitirao lokalnu televiziju za 38 miliona dinara, tražio je odlaganje potpisivanja ugovora do odluke o prigovoru uloženom Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja.

- Prigovor se odnosi na regularnost procedure. Ako je prvoplasirani ponuđač diskvalifikovan jer nije uspunjavao uslove za učestvovanje na aukcijskoj prodaji, što je nezvanično obrazloženje, čitav postupak se dovodi u pitanje. Realno je očekivati da aukcija bude poništena - smatra Jovica Šešlak koji se u ime ovog konzorcijuma nadmetao na aukciji.

Milan Lukić, koji je pobedio na aukciji sa ponuđenom sumom od 42 miliona dinara kao zastupnik konzorcijuma Aleksandra Vlajkovića, kaže da je taj konzorcijum “diskvalifikovan zbog dugovanja prema TV Smederevo”. Sada se čeka odluka Agencije da li će aukcija, zbog propusta, biti poništena i zakazana nova.

J. Ilić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi