Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  VAC već ima kupce za kapital u Srbiji?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 06. 2010.

Izvor: Alo!

VAC već ima kupce za kapital u Srbiji?


Nemačkoj medijskoj grupi VAC, koja je objavila povlačenje iz Srbije, javili su se prvi interesenti za kupovinu učešća ove kompanije u medijima u Beogradu i Novom Sadu, javila je agencija Beta.

Kako izveštava medijski portal „kresch.de“, pozivajući se na izjavu portparola VAC grupe Paula Bindera, šef kompanije Bodo Hombah, koji se nalazi na nemačko-hrvatskom privrednom forumu u Zagrebu, „već je dobio odgovarajuće upite interesenata“.

Inače, vest o povlačenju VAC-a iz Srbije u Berlinu se ne tumači kao negativan signal po opšti angažman nemačke privrede u Srbiji. Štaviše, Nemačka namerava da nivo privredne saradnje sa Srbijom „revitalizuje i ojača“. Vodeći nemački privredni mediji, koji prate aktivnosti VAC-a u jugoistočnoj Evropi, nisu juče objavili vest o povlačenju iz Srbije.

M. S. P.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi