Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Za direktora RTS-a 14 kandidata, Tijanićeva prijava nepotpisana?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 06. 2010.

Izvor: Pres

Za direktora RTS-a 14 kandidata, Tijanićeva prijava nepotpisana?


Beograd - Broj kandidata za novog direktora Javnog servisa povećao se juče na 14 pošto su još neke prijave stigle ili u poslednji čas ili pristižu poštom, potvrdio je za Press generalni sekretar UO RTS-a Stanislav Veljković. Samo dan ranije, u utorak, na konkurs je bilo prijavljeno osam kandidata.

Zvaničan rok za prijave istekao je 15. juna, ali konačna lista kandidata biće poznata tek krajem sedmice jer se čekaju prijave podnete poštom. Ipak, biće uvažene samo one koje su poslate zaključno sa 15. junom.

- U utorak sam vam rekao da se prijavilo osam kandidata. Ali, kasno uveče na pisarnicu RTS-a predate su još dve prijave. A danas (sreda) smo poštom dobili još četiri, dakle zasad ukupno 14. Prijave ćemo čekati do petka i u ponedeljak ih umnožiti i poslati svim članovima Upravnog odbora - kazao nam je Veljković.

Upitan da li je sadašnji direktor Aleksandar Tijanić podneo kandidaturu, pošto se u javnosti spekulisalo da će u poslednjem trenutku to učiniti, Veljković je bukvalno rekao:

- Tačno je da na prijavama u zaglavlju stoji ime podnosioca. Jedna od njih nije potpisana. Možda je to on. Ne želim da otkrivam imena, nije u redu da članovi UO pre nego što dobiju materijal iz medija saznaju ko su kandidati.

B. Bojić


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi