Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Konkurs PKS i CEDEF za najbolje novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 07. 2010.

Izvor: Pregled

Konkurs PKS i CEDEF za najbolje novinare


Beograd - Privredna komora Srbije u saradnji sa Centralno-evropskim forumom za razvoj (CEDEF) raspisala je konkurs za najbolje novinarske radove iz oblasti podizanja svesti javnosti i privrede o značaju primene CEFTA sporazuma.

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a pravo učešća imaju svi novinari, odnosno redakcije i novinske kuće, koje su objavile radove o ovoj temi na teritoriji Srbije, u štampanim, elektronskim i internet medijima.

Nagrade se dodeljuju u četiri kategorije: štampa, TV, radio i specijalizovani mediji - internet, a u izbor ulaze sve novinarske forme, izveštaji, intervjui, reportaže, komentari i druge.

U svakoj kategoriji, najbolji autorski rad biće nagrađen plaketom, a od ovih radova stručni žiri, čiji je predsednik Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije, doneće i odluku o najboljem novinarskom delu, čiji će autor biti nagrađen studijskim putovanjem u jednu od zemalja CEFTA regiona.

Nagrade će dobitnicima biti uručene tokom održavanja CEFTA nedelje, u oktobru ove godine, u Privrednoj komori Srbije.

U žiriju će biti predstavnici PKS, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, UNS-a, NUNS-a, Uprave carina, CEDEF-a i generalnog sponzora kompanije Britiš ameriken tobako.

Prijave na konkurs može poslati redakcija, ili pojedinci na adresu CEDEF-a, sa naznakom „Za konkurs“ - Centralno evropski forum za razvoj, Žorža Klemansoa 13, Beograd.
Lj. N.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi