Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Idi mi dođi mi za hiljadu-dve
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 08. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Idi mi dođi mi za hiljadu-dve

Poslednji ozbiljniji domaći TV „transfer“ dogodio se maja ove godine, kada je poznati voditeljski par „Dizanja“ - Gorica Nešović i Dragan Ilić, „prekrstio“ naziv emisije u „Buđenje“ i sa B 92 prešao na Prvi program Radio Beograda (uz obavezna uključenja u Jutarnji program RTS 1). Poslednjih dana šuška se da Olja Crnogorac sa Košave prelazi u Pink, a Adrijana Čortan (koja je bila na Pinku, pa na Košavi) sada prelazi na Foks.

U ne tako dalekim vremenima iza nas, dogodilo se niz „iznenađujućih“ prelazaka iz jedne u drugu TV kuću: Antonela Riha je sa B 92 otišla na RTS 1, baš kao što je malo pre nje to isto uradio i sportski novinar Aleksandar Stojanović. A, marta ove godine, sasvim iznenada su sa Medijskog javnog servisa na Pink televiziju otišli, dotad zaštitna lica RTS i Jutarnjeg programa - Jovana Janković i Srđan Predojević.

Sume za koje su poznati TV voditelji, novinari, prezenteri menjali radna mesta do danas su nepoznanica, ali se nezvanično zna da te sume, uz kola, stanove i druge poklone (koji nikako nisu za bacanje), ne veće od hiljadu, dve evra.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi