Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio „Antena“ od 29. novembra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 11. 2010.

Izvor: Pregled

Radio „Antena“ od 29. novembra


Beograd Najmlađa beogradska radio-stanica „Antena“ najavila je juče da će početi da emituje program 29. novembra, na frekvenciji 107,9 megaherca, pod sloganom „najbolji radio za najbolji grad“. U saopštenju se navodi da osnovni koncept radija predstavljaju kratke vesti koje se emituju pet minuta pre punog sata, uključenja voditelja, beogradske vesti i svetski i domaći muzički hitovi.

Program Antena radija realizuje mlada, ali iskusna ekipa, koja će novim idejama i pozitivnom energijom Beogradu doneti nešto potpuno novo - informacije o svemu što je bitno u gradu, opuštanje, zabavu i kvalitetnu muziku, ali i brojne nagradne igre.

Prostorije radija nalaze se na Novom Beogradu, u zgradi Hjundai centra, a na 500 kvadratnih metara smešteni su redakcija, marketing, produkcija i studio koji je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom, navodi se u saopštenju.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi