Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Obeležen 35 rođendan TV Vojvodina
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 11. 2010.

Izvor: Dnevnik

Obeležen 35 rođendan TV Vojvodina


Prigodnom svečanošću u Studiju M juče je obeležen 35. rođendan Televizije Vojvodina, uz prisustvo zaposlenih, penzionera i gostiju, među kojima je bila i potpredsednica Vlade Vojvodine i pokrajinska sekretarka za informacije Ana Tomanova-Makanova.

O pređenom putu tadašnje Televizije Novi Sad, koja je prvu emisiju emitovala 26. novembra 1975. godine iz zdanja u Ulici Ignjata Palvasa, do sadašnjih svakodnevnih obaveza i planova za naredni period, govorili su zamenik generalnog direktora RTV-a Miodrag Koprivica i direktor TV Vojvodina Aleksandar Dotlić.

Ovogodišnje nagrade, koje se sastoje od plakete i jedne prosečne plate u bruto iznosu, dobili su Dušan Ševarlić, Miroslav Tubić, Mihajlo Bindas, Zlatoje Čolović, Andreja Milinović, Kamenko Milenković i Trifu Doru.

Laureat nagrade za ukupno stvaralaštvo u oblasti televizije „Slavuj Hadžić“ postao je snimatelj Ljubomir Glušica.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi