Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Smenjen Robert Nemeček
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 12. 2010.

Izvor: Politika

Smenjen Robert Nemeček


Upravni odbor Televizije Avala, kako je to prenela agencija „Beta”, na jučerašnjoj sednici razrešio je Roberta Nemečeka dužnosti glavnog i odgovornog urednika i imenovao ga za savetnika zaduženog za filmski i serijski program.



U saopštenju se navodi da je ova odluka doneta u skladu sa dogovorom koji je dosadašnjeg glavnog urednika obavezivao da do 1. decembra 2010. godine postigne određeni nivo programskih rezultata koji nažalost nisu ostvareni.

Kako se navodi, UO Televizije Avala je doneo i odluku da do izbora novog glavnog i odgovornog urednika tu funkciju vrši sadašnji generalni menadžer ove televizije Bojana Lekić.

Robert Nemeček, koji je za ovu vest saznao od nas, izjavio je da ne zna o čemu je reč i koji su pravi razlozi ovakve odluke.

– Bila je ideja da Televizija Avala uvede jedan civilizovan program koji će gledaocima ponuditi ono što druge televizije nemaju i smatram da je to i urađeno – rekao je za naš list Nemeček dodajući da je filmski i serijski program o kojem je on posebno vodio računa bio izuzetnog kvaliteta.

– Ako su neki programi i kasnili, to nije zavisilo od mene već od finansija – istakao je on.

Prema njegovim rečima, on nije prihvatio nikakvu ponudu da bude savetnik zadužen za filmski i serijski program jer takvu ponudu nije ni dobio, niti je postojao, kako se u saopštenju tvrdi, ikakav dogovor ili obaveza da do 1. decembra postigne određeni nivo programskih rezultata.

I. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi