Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Anici Nikolić nagrada NBS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 12. 2010.

Izvor: Politika

Anici Nikolić nagrada NBS


Na jučerašnjoj prigodnoj svečanosti guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić uručio je našoj novinarki Anici Nikolić nagradu „Tanja Stanković-Boškov” koja se dodeljuje ekonomskim novinarima do 30 godina starosti. Ovu nagradu ustanovili su Narodna banka Srbije i redakcija dnevnog lista „Danas” u znak sećanja na preminulu novinarku tog lista.



Anica Nikolić je rođena 1982. godine u Prokuplju. Novinarsku karijeru započela je u dnevnom listu „Politika” gde se specijalizovala za pisanje o ekonomskim temama, a nekoliko godina uspešno je sarađivala i sa časopisima „Magazin biznis” i „Ekonometar”.

Nagrada „Tanja Stanković-Boškov” predstavlja, kako je rečeno, podsticaj mladim novinarima da se specijalizuju za ekonomsko novinarstvo, a mi se nadamo da je ovo priznanje samo prvo u nizu koje će naša mlada koleginica rečju i stavom tek zaslužiti.

E. R.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi