Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Novi optimizam“ na radio Zrenjaninu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 01. 2011.

Izvor: Danas

„Novi optimizam“ na radio Zrenjaninu


Zrenjanin - Radio Zrenjanin započinje programsku saradnju sa Pokretom „Novi optimizam“, najavila je urednica ove radijske kuće Aranka Molnar na konferenciji održanoj povodom početka emitovanja prve emisije.

- Kao regionalna radio stanica imamo obavezu da deo svog programa ustupimo nezavisnim produkcijama - kaže Molnarova, dodajući da je do sada bilo malo programskih sadržaja zrenjaninskih nezavisnih produkcija.

- Emisija počinje da se emituje u subotnjem terminu, u večernjim satima, i zamišljena je kao kontakt program. Realizovaćemo je u studiju, uz živa uključenja iz Kluba „Zeleno zvono“ i javljanje reportera - objasnila je Aranka Molnar.

Kako je najavio tim „Novog optimizma“, emisija će početi da se emituje u subotu, 8. januara u 20 časova. Četvoročasovni program namenjen je mladima, a svojim sadržajem ponudiće razgovore sa zanimljivim gostima i mnogo muzike.

- Otvaramo vrata novim idejama i novim ljudima, želja nam je da animiramo ljude kojima će ovakva komunikacija značiti. Emisija još uvek nema naziv, raspisaćemo konkurs za logo, naziv i voditelje - objašnjava Branislav Grubački, vlasnik „Zelenog zvona“.

Prvu emisiju vodiće Igor Brakus, gosti su Dragan Ristić iz grupe „Kal“ i Milan Mumin, a slušaoce očekuje puno iznenađenja.

M. P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi