Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio televizija Studio B danas slavi 41. rođendan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 04. 2011.

Radio televizija Studio B danas slavi 41. rođendan

Svoj 41. rođendan Studio B proslaviće danas zajedno sa svojim slušaocima i gledaocima. Osluškujući svih ovih godina želje i potrebe Beograđana Studio B pripremio je čitav niz akcija kojima će sa svojim sugrađanima označiti ulazak u još jednu godinu postojanja.

Niz rođendanskih akcija otvoriće Veljko Pajović, urednik gradskog programa radija i dugogodišnji autor jutarnje „Beogradske razglednice“ u rubrici koju pripremaju radio i TV „Gledajte da nas slušate, gledaćemo da vas čuju“.

Gledaoci i slušaoci koji su u rođendanskoj nedelji učestvovali u nagradnoj igri i „Beogradskoj razglednici“ poslali razglednicu Beograda biće u prilici da, uz malo sreće, osvoje nagrade koje je od srca i u duhu Studija B, specijalno za ovu priliku sa kolegama odabrao Veljko Pajović.

Emisija „Beograde, dobro jutro“ danas će takođe biti u rođendanskom raspoloženju, a centralno dešavanje emisije biće dodela nagrade „Naj Beograđanin“.

Ovom akcijom RTV Studio B tradicionalno skreće pažnju na sve one koji svojim primerom čine boljim ljude oko sebe i naš grad. Ko su heroji Beograda gledaoci će biti u prilici da saznaju upravo u jutarnjem programu gradske televizije koji će voditi urednica Snežana Petrović.

RTV Studio B godinama se trudi da bude što bliži svojoj publici, da je što bolje upozna i na taj način utiče na sve ono što muči naše sugrađane, ali i podrži sve ono što ih čini zadovoljnim i srećnim.

Još jedna u nizu rođendanskih akcija i dobrog, slavljeničkog raspoloženja biće online rođendanski kviz (www.studiob.rs). Najvernijim slušaocima i gledaocima koji su svojim učešćem u kvizu pokazali da dobro poznaju Studio B, u emisiji „Beograde, dobar dan“ biće dodeljene vredne nagrade.

Gledaoci će biti u prilici da uz dobro poznata TV lica uživo prisustvuju izvlačenju nagrada. Uz voditeljku Irenu Jovanović kroz rođendansko izdanje emisije „Beograde, dobar dan“ u petak, 01. aprila gledaoce će voditi dobro poznato lice TV Studija B Predrag Sarapa koji će umesto kolege Jugoslava Pantelića voditi rođendansko izdanje emisije i ujedno najaviti novi termin emisije „Problem“.

Od 8. aprila, svakog petka u 21 sat Predrag Sarapa baviće se temom koja predstavlja najveći „problem“ protekle sedmice .Gledaoce već 2. aprila u emisiji „Beograde, dobro jutro“ očekuju Mirjana Todorić i Aleksandar Simić . Centralna tema emisije biće tradicionalna akcija koju je pokrenuo Đoko Vještica „Trka kroz Beograđanku“.

T. V.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi