Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Program možda već danas
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 04. 2011.

Izvor: Danas

Program možda već danas

Gradsko veće odobrilo Radio Somboru milion i po dinara

Sombor - Gradsko veće pokazalo je dobru volju da se pomogne ozdravljenje Radio Sombora i odobrilo mu milion i po dinara.

Tim novcem biće odblokiran žiro-račun, plaćena struja, a kako je Danasu rekao Andrija Penzeš, predsednik Upravnog odbora Radio Sombora, moguće je da već danas, ako struja bude uključena, počne emitovanje programa.

Zbog neplaćenog duga od oko 130.000 dinara električna energija Radio Somboru uskraćena je 25. februara i od tada ova kuća nije emitovala program. Za normalizaciju stanja u ovoj radijskog kući, osnovanoj 1972. godine i koja ima regionalnu frekvenciju neophodno je imenovati direktora, glavnog i odgovornog urednika, a neophodni su i drugi koraci ka potpunom ozdravljenju.

Iz Pokrajine je najavljena pomoć od 1,5 miliona dinara, a iz Republike dva miliona dinara.

Planira se i otvaranje predstavništva RTV Vojvodine, povezivanje staža zaposlenima, kadrovska obnova, a najavljen je i socijalni program.

Đ. K.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi