Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Predsednik opštine Gornji Milanovac izvinio se novinarima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 04. 2011.

Izvor: Danas

Predsednik opštine Gornji Milanovac izvinio se novinarima

Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković izvinio se na današnjoj sednici Skupštine opštine novinarima Večernjih novosti i agencije Beta zbog pretnji koje im je uputio direktor Javnog preduzeća za puteve Jovica Carević.

- Kao osnivač ovog preduzeća izvinjavam se, u ime svih odbornika, novinarima Miloradu Bošnjaku i Živku Perišiću, koji su vrlo korektno obavljali svoj posao i pozivam Carevića da to isto učini o čemu ćemo obavestiti i novinarska udruženja, rekao je Mirković pred odbornicima.

Za govornicu je izašao i Carević, koji je i predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, i ispričao svoju verziju spornog događaja. Carević je kazao da je samo zamolio novinare da mu ne diraju porodicu i da su ga oni „verovatno pogrešno razumeli“.

Carević je na pitanje novinara Večernjih novosti i Bete da li će podneti ostavku posle tužbe njegovog sina Marka koji je zbog leda na putu imao udes i tražio nadoknadu od Javnog preduzeća za puteve od 560.000 dinara, počeo da viče na izveštače. Tada je, između ostalog, rekao: „Vas dvojica dobro vodite računa šta radite, videćete ja ću vam se revanširati“, zbog čega su novinari podneli prijave policiji i žalili se novinarskim udruženjima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi