Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  S. Karadžić: Novinara sam gađala papirom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 08. 2011.

Izvor: Radio KIM onlajn

S. Karadžić: Novinara sam gađala papirom

Snežana Karadžić, savetnica zamenika kosovskog premijera Slobodana Petrovića demantovala je u izjavi KIM radiju da su ona i predsednik Crnogorske liberalne stranike Radoman Doderović stolicom nasrnuli na dopisnika “Pravde” Neđeljka Zejaka. Predstavnici crnogorske zejednice na Kosovu podneli su tužbu protiv novinara.

Karadžićeva je rekla da je Zejaka gađala papirom nakon niza uvreda na njihov račun. Ona je kazala da je novinar nju i Doderovića nazvao “crnogorskim fašistima”. “Novinar može pisati o javnim ličnostma ali im ne može nanositi duševni bol na polnoj i rasnoj osnovi, što Zejak radi”, kazala je Karadžićeva.

Karadžićeva tvrdi je Zejak progoni poslednjih deset godina i vređa njen rad. “Ovo je njegov progon direktno uperen protiv mene kao žene i predstavnice crnogorske nacionalne zajednice”.

Snežana Karadžić je demantovala da su ona i Doderović privođeni u policijsku stanicu.

“Nakon svađe sa Zejakom mi smo krenuli u Prištinu, a on nas je verovatno prijavio policiji. Gospodin iz policije je došao i ljubazno nas zamolio da odemo u policijsku stanicu jer je podignuta prijava protiv nas, mi smo dali izjavu i to je sve”.

Komentarišući Zejakovo pisanje u ”Pravdi” gde je naziva kafe kuvaricom, ona kaže da novinar time vređa sve “poštene kafe kuvarice”, kao i da je “nije sramota da se bavi bilo kakvim poštenim poslom da bi prehranila porodicu”.

Crnogorska liberalna stranka podnela je tužbu protiv Neđeljka Zejaka, a planira da podnese tužbu i protiv lista “Pravda”, zbog kako Radoman Doderović navodi “uznemiravanja crnogorske zajednice na Kosovu”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi