Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinari Prvog kanala ruske državne televizije boravili u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 08. 2011.

Izvor: www.srbija.travel

Novinari Prvog kanala ruske državne televizije boravili u Srbiji

Ekipa Prvog kanala ruske državne televizije boravila je u Srbiji u organizaciji TOS-a, sa zadatkom da snimi više petominutnih promotivnih filmova koji će se po završetku montaže prikazivati na 1. kanalu svakog radnog dana u serijalu «Hoču znatь».

Ovaj serijal godinama dostiže visoku gledanost u Rusiji, a voditelj Jagudin Aleksej, koji je radio na projektu po Srbiji je poznata i veoma popularnoa javna ličnost (bivši olimpijski prvak u umetničkom klizanju).

Teme koje su za 5 dana uspeli da obrade su: Beograd nekad i sad, hram Sv. Save, Muzej Jugoslavije, Beli dvor, Kalemegdan, Skadarlija, Beogradski zoo vrt, Šarganska osmica, Drvengrad, kanjon reke Uvac, beloglavi sup, Sirogojno, stari srpski običaji, kuhinja i muzika (trubači), srpsko selo, grnčarija u Zlakusi. Termine prikazivanja filmova o ovih 16 tema možete pratiti na sajtu www.1tv.ru.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi